Zilele Municipiului Moinesti 2011Aseara, putin dupa ora 23:00, cele 4 zile dedicate Municipiului Moinesti s-au incheiat cu un foc de artificii modest, dar nu a mai contat prea mult dupa ce concertul trupei Hara a incalzit la propriu intreaga audienta.

Desi nu au fost trecuti pe lista oficiala a invitatilor, Primaria a facut o surpriza moinestenilor care si-au petrecut sfarsitul de saptamana pe Stadionul Municipal si, dupa recitalul Paulei Seling (care s-a straduit mult dar nu a fost ajutata deloc de sistemul de sonorizare), a invitat pe scena trupa celor de la Hara.

Imediat atmosfera s-a dezmortit si cele cateva sute de spectatori au cantat si dansat la propriu pe piesele pline de ritm ale formatiei.

In rest, doar de bine. Anul acesta Primaria, impreuna cu ONG-ul Activ au reusit sa organizeze excelent toate manifestarile culturale, sportive si artistice, astfel incat atat copii, cat si tinerii si persoanele mai in varsta, sa se bucure de momente special dedicate.

Nu ne ramane decat sa speram ca si celelalte aspecte ale vietii moinestene vor avea parte de aceeasi atentie din partea autoritatilor, astfel incat multe din "necazurile" acestui oras sa fie rezolvate intr-un timp cat mai scurt.

Galerie Foto:

Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.