Acest document stabilește termenii și condițiile în care puteți utiliza site-ul www.moinesteanul.ro, numit în continuare “site”. Conectarea la acesta și accesul la diferitele servicii oferite de site înseamnă, implicit, că acceptați termenii și condițiile de utilizare.

Nu ne asumăm responsabilitatea sau garantarea accesului dvs. la informațiile prezentate pe site decât în condițiile stabilite. Nu suntem responsabili de securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare. Nu putem garanta 100% securitatea informațiilor pe care ni le trimiteți, accesând acest site.

Site-ul și toate informațiile prezentate apartin Moinesteanul.ro, care deține copyright. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus, copiat, multiplicat sau modificat decât în scop personal, altfel este imperios necesară permisiunea în scris din partea noastră.Ne rezervăm dreptul de a întrerupe sau a modifica, temporar sau definitiv, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziție prin acest site, fără o informare prealabilă.

Utilizarea site-ului se face pe propria răspundere. Răspunderea asupra conținutului opiniilor cititorilor din rubricile speciale aparține exclusiv acestora.

Utilizăm companii de publicitate terțe pentru a difuza anunțuri când vizitați site-ul nostru web. Aceste companii pot folosi informațiile (excluzând numele, adresa, adresa e-mail sau numărul de telefon) cu privire la vizitele dvs. pe acest site sau pe altele, cu scopul de a furniza reclame despre bunuri și servicii care v-ar putea interesa.

Comentariile vor fi moderate. Nu vor fi aprobate comentariile care:

  • conțin atacuri la persoană, limbaj injurios sau licențios
  • nu au legatură cu articolul la care sunt postate
  • conțin linkuri sau se face reclamă unui anumit produs / site etc.

In cazul sesizărilor, anunțurilor de interes comunitar sau a mesajelor pentru autorități primite de la cititori, Moinesteanul.ro își rezervă dreptul de a corecta formulările cu deficiențe gramaticale, fără a altera însă ințelesul și/sau mesajul original. De asemenea, site-ul Moinesteanul.ro nu poate garanta că mesajele cititorilor vor fi citite sau vor primi răspuns din partea destinatarilor.

Moinesteanul.ro publica aceste sesizări în numele cititorului și nu poate fi făcut răspunzător de corectitudinea sau veridicitatea informațiilor primite. Sesizările sau mesajele de orice natură scrise neglijent, doar cu majuscule sau care conțin obscenități, nu vor fi publicate pe site.

Termenii și condițiile enunțate mai sus pot fi modificate oricând fără o informare prealabilă.

Echipa Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.