50 de voluntari de la Colegiul Tehnic „Grigore Cobalcescu" sprijiniți de UAT Moinești și Asociația ACTIV vor organiza în cadrul „Săptămânii apelor” o campanie de ecologizare a malurilor râului Tazlău.

Această inițiativă este asociată programului „Cu apele curate” lansat în 2019 și are ca scop principal conștientizarea comunității locale cu privire la importanța protejării mediului înconjurător și menținerea unui echilibru ecologic sănătos.

Astfel, pe 20 martie voluntarii vor acționa pe o suprafață de 1000 de metri pătrați, strângând deșeurile și gunoaiele aruncate sau depozitate pe malurile râului. Pe lângă ecologizarea în sine, vectorii implicați vor să tragă un semnal de alarmă cu privire la impactul poluării asupra mediului, importanța protejării resurselor naturale și măsurile pe care fiecare persoană le poate lua pentru a contribui la un mediu mai curat și mai sănătos.

(foto: Facebook Asociația Activ)

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.