Aflat în proces de reabilitare de mai bine de 4 ani, fostul cinematograf „Club Lira” din Moinești a rămas și astăzi un important punct de reper atât pentru locuitorii orașului, cât și pentru cei care sunt doar în trecere prin municipiu.

Deși a fost anunțată ca una din investițiile prioritare în campania electorală din 2012 și care ar fi trebuit finalizată în 2014, nici astăzi stabilimentul nu este dat in funcțiune, lucrările de modernizare având întârzieri foarte mari.

Așa cum se poate remarca din fotografiile de mai jos, dacă la exterior lucrurile stau ceva mai bine, în interior sunt incă foarte multe de făcut.

Configurația noii săli de spectacole este modificată substanțial, acest lucru fiind ușor de remarcat în zona dedicată spectatorilor. Aceasta este mai mică, folosește o arhitectură in trepte (tip amfiteatru) și cel mai probabil va dispune de mai puține locuri decât în forma inițială. Culoarea predominantă la interior este roșul, arhitecții alternând pe pereții laterali combinația de culori roșu cu negru.

Galerie Foto:

Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.