Inaugurare Kaufland Comanesti (foto: Ziarul de Bacau)Incepand de la 1 decembrie, locuitorii din Comanesti si zonele invecinate isi pot face cumparaturile intr-un supermarket Kaufland amplasat chiar la intrarea in oras, dinspre Targu Ocna si Moinesti.

Pe langa partea comerciala a magazinului, constructorul a amenajat o parcare eleganta si un rond pentru sensul giratoriu amplasat pe drumul national Adjud - Miercurea Ciuc.

La evenimentul de lansare din 30 noiembrie au participat autoritatile locale, oameni de afaceri din zona si reprezentanti ai unor institutii judetene.

"Magazinul are o suprafata de 3.000 mp si ofera peste 15.000 de articole. Aici au fost create 110 locuri de munca, numarul cel mai mare de angajati din reteaua din Romania", a declarat Eugen Dudau, reprezentantul Kaufland.

Investitia de la Comanesti se ridica la peste cinci milioane de euro. Supermarketul a fost construit pe o suprafata totala mai mare de 5.000 mp si are peste 200 de locuri de parcare.

Constructia modulara, este similara cu a celorlalte magazinele deschise in Romania, iar la temelia noului edificiu a fost zidita o caseta cilindrica, in care au fost puse mai multe ziare locale, fise Kaufland pentru folosirea carucioarelor de cumparaturi, cateva monede si, evident, un mesaj catre generatiile viitoare.

Sursa: Ziarul de Bacau

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.