Ministerul Sănătății a aprobat recent înființarea a două noi linii de gardă la Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” din Buhuși. Astfel, spitalul va dispune de o linie de gardă continuă în specialitatea Pediatrie și de o linie de gardă la domiciliu în specialitatea Radiologie și Imagistică medicală.

Cu aceste îmbunătățiri, copiii vor putea fi tratați direct la Buhuși, evitându-se astfel necesitatea deplasărilor către alte unități sanitare pentru consultații de specialitate.

Aceste linii de gardă vor deveni operaționale după ce vor primi avizul Consiliului de Administrație și al Consiliului Local Buhuși. În viitorul apropiat, Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși va avea cinci linii de gardă continue și o linie de gardă la domiciliu, consolidându-și astfel capacitatea de a oferi asistență medicală de urgență.

Acest pas este esențial pentru dezvoltarea și modernizarea spitalului și confirmă angajamentul instituției de a asigura cele mai bune condiții de tratament pentru pacienții săi.

(foto: imagine ilustrativă)

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, ne găsești și pe:

  și  Moinesteanul.ro pe Google News

 

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.