Wizz Air a anunțat că de marți 10 ianuarie 2023, baza sa de la Bacău va fi închisă, angajații acesteia urmând să fie relocați la cerere către alte puncte de lucru ale companiei aeriene.

Conform agenției de știri Agerpress, în comunicatul companiei se precizează că „Wizz Air va continua să opereze o serie de rute din Bacău, incluzând rutele către Londra Luton şi Milano Malpensa.”.

Tischner Roland, Officer Wizz Air Hungary General Operations a explicat că „mediul macroeconomic complicat a făcut imposibilă continuarea operaţiunilor noastre în Bacău. Ne cerem scuze clienţilor noştri români pentru orice inconvenienţe pe care această decizie le va cauza. Prioritatea noastră în acest moment este să ne asigurăm că toţi clienţii afectaţi sunt contactaţi direct, primind sfaturi clare cu privire la opţiunile lor, şi să avem grijă de colegii şi echipajul nostru din Bacău. Wizz Air continuă să ofere tarife reduse de pe alte aeroporturi din România, inclusiv din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Suceava, Iaşi şi Sibiu”.

Tot astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Bacău, Valentin Ivancea a anunțat că Oana Chelaru, Preşedintele executiv al Aeroportului Internaţional "George Enescu" Bacău, a demisionat din funcţie în urma unui audit.

(foto: imagine ilustrativă)

 

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.