Echipa de fotbal feminin a Colegiului Tehnic ”Gr. Cobălcescu” din Moinești și-a demonstrat superioritatea la nivel județean și regional, reușind să își asigure locuri fruntașe în ambele competiții.

În data de 4 aprilie 2024, fetele au luat cu asalt terenul de fotbal la etapa județeană găzduită de L. P. S. Bacău. Cu pasiune și talent, echipa și-a croit drum către victorie, câștigând locul I și calificându-se cu onoruri la etapa regională.

Apoi, în 19 aprilie 2024, în fața unor adversari redutabili, echipa moineșteană a luptat cu intransigență la etapa regională găzduită de L.P.S. Suceava. Deși competiția a fost intensă, fetele au demonstrat un spirit de echipă admirabil și au obținut un loc onorabil în clasament.

Aceste performanțe de excepție nu ar fi fost posibile fără dedicarea și îndrumarea profesorilor coordonatori Ștefan Ovidiu Adrian și Soroceanu Paul, care au investit la rândul lor timp și energie în pregătirea echipei.

Prin pasiune, efort și determinare, fetele noastre au demonstrat că nu există obstacol pe care să nu îl poată depăși. Această performanță este atât o victorie pentru echipă, cât și pentru Municipiul Moinești, care își aplaudă cu mândrie reprezentantele în acest domeniu sportiv.

(foto: Facebook Colegiul Tehnic "Grigore Cobălcescu" Moinești)

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.