Pe 22 martie, un număr impresionant de voluntari din Moinesti se vor aduna împreună cu UAT Municipiul Moinesti și Moinesti Mediu pentru a desfășura o acțiune de ecologizare pe malurile Pârâului Urminiș. Acest demers are loc în cadrul Săptămânii Apelor și vine ca o inițiativă pentru protejarea și conservarea resurselor naturale locale.

Nu mai puțin de 37 de voluntari de la Școala Gimnazială “George Enescu” din Moinesti vor fi implicați în această activitate dedicată mediului înconjurător. Scopul acestui efort colectiv este de a ecologiza o zonă de 1000 de metri pătrați, contribuind astfel la menținerea unui mediu mai curat și mai sănătos pentru toți locuitorii orașului.

Inițiativa face parte din Programul Cu Apele Curate, lansat în 2019 de către Asociația Mai Mult Verde și Lidl România. Acest program reprezintă un apel la acțiune împotriva poluării cu plastic a apelor și este adresat comunităților și autorităților publice din localitățile dunărene. Prin astfel de acțiuni concrete, se încearcă sensibilizarea și mobilizarea membrilor comunității pentru a acționa în vederea prevenirii și combaterii poluării cu plastic.

Nu în ultimul rând, se demonstrează astfel faptul că, prin eforturi colective, putem contribui la construirea unei lumi mai durabile și mai prietenoase cu mediul înconjurător.

(foto: Facebook Asociația ACTIV Moinești)

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.