• Video:

Un accident rutier grav a avut loc luni, pe strada Lunca din municipiul Moinești, conform informațiilor furnizate de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bacău. Potrivit raportului, evenimentul a implicat patru autoturisme și s-a soldat cu șase persoane rănite.

Eforturile de intervenție au fost imediate, echipele de urgență fiind trimise la fața locului pentru a acorda asistență. Trei ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean au fost mobilizate, alături de o autospecială de stingere și descarcerare, pentru a gestiona situația.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereș, a declarat că, în urma analizelor inițiale, s-a constatat că în accident au fost implicate patru autoturisme, în care se aflau șapte pasageri în total. Din nefericire, șase dintre aceștia au suferit răni și au fost transportați de urgență la Centrul de Primiri Urgențe Moinești cu ambulanțele Serviciului de Ambulanță Județean.

Autoritățile locale și poliția au intervenit rapid pentru stabilirea circumstanțelor exacte ale accidentului. În acest sens, polițiștii au deschis un dosar penal și efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Potrivit cercetărilor, conducătorii auto nu consumaseră alcool.

Accidentul a fost surprins și de o cameră video situată într-o mașină aflată în trafic.

Video:

(foto: captură video)

 

 

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.