Mihnea MoldovanPentru micutul Mihnea Moldovan, un baietel de 3 anisori bolnav de leucemie, trebuie facut ceva foarte urgent deoarece la tratamentul din tara nu mai reactioneaza deloc bine. Mai mult decat atat, starea lui a fost in ultimele saptamani din ce in ce mai rea.

Nu mai merge, nu mai vorbeste si abia daca mai mananca. Plange non-stop spre disperarea parintilor lui.

Speriata, mama lui Mihnea a inceput sa caute solutii salvatoare pentru a-si salva copilul. Raspunsul asteptat si alegerea pe care ei au facut-o a fost clinica San Matteo din Pavia, una dintre cele mai bune clinici din lume specializate pe oncologie pediatrica. Sansele copiiilor care pleaca acolo sunt de sute de ori mai mari decat cei care urmeaza tratamentele aici in Romania. Din cauza starii din ce in ce mai grave pe care Mihnea o are, ca sa traiasca, trebuie sa ajunga cat mai repede posibil acolo. Il asteapta medicii si un tratament care ii va salva viata.

{div height:70}{/div}

Dar fara ajutor le este imposiblil sa ajunga urgent, pana nu este prea tarziu… S-au implicat pana acum cativa oameni si Fundatia Mereu Aproape, dar trebuie facut acum ceva repede...

Datele de contact ale parintilor si rudelor:

Mai multe informatii gasiti pe http://www.ajutorpentrumihnea.ro . Va multumim mult pentru sprijin!

image
TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.