Stefania DumitruStefania Dumitru, o fetita de 4 ani, care are stenoza esofagiana si poate fi operata la o clinica din Germania. Fetita a fost operata de patru ori fara rezultate si erori medicale care i-au agravat starea iar in Germania pentru a cincea operatie au o alta procedura mai putin riscanta.

Medicii de aici spun ca se poate face aici operatia cu alta procedura dar cu riscuri foarte mari (mai exact vor sa ii faca peste 15 interventii chirurgicare din care doua au dat gres) si de aceea nu poate merge in Germania cu formularul 112 prin Casa Nationala de Sanatate.

Bunica ei incearca de peste un an sa stranga suma necesara dar a strans pana luna trecuta 2000 eur deoarece si alimentatia fetitei costa - poate manca doar un anumit tip de lapte. Saptamana trecuta au primit confirmarea ca vor primi o suma de la Fundatia Sensiblu, asa ca, acum, pentru operatia din Germania care ar putea rezolva problema Stefaniei, ar mai avea nevoie de ~ 10.000 EUR.

{div height:70}{/div}

Informatii despre cazul ei sunt pe http://oluptacuviata.blogspot.ro/

Contact bunica Stefaniei : NICULINA DUMITRASCU / Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Adresa: Comuna Copaceni, str.Principala nr. 963, Jud Ilfov.
Telefon: 0763.998.823

{youtube}Cyn8SVr9Gk8{/youtube}

image
TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.