Domnule Primar,

în anunţul nr.31183/08.12.2014, publicat pe site-ul UAT MOINESTI pentru ocuparea postului de bibliotecar, la condiţiile specifice scria: "-studii superioare de lungă durată; -cunoştinţe PC; -vechime în muncă: 1 an;".

Mai multe dosare au fost respinse pentru că "nu îndeplineşte condiţiile specifice, respectiv 1 an vechime în studii superioare". Consideraţi acelaşi lucru "vechime în munca 1 an" cu "1 an vechime în studii superioare"?

De exemplu, eu am depus copie care atesta vechimea în muncă, nu "vechime în studii superioare", respectând cerinţa din anunţul Primăriei.

În perioada de contestaţii, văzând motivarea respingerii dosarului am rugat, printr-o contestaţie oficială, acceptarea actului care atesta şi "vechimea de 1 an în muncă în studii superioare", ca o reparaţie a vătămării ce mi s-a adus prin anunţul incomplet afişat pe site-ul Primăriei, dar cererea s-a respins... pentru că "documentele au fost depuse după data efectuării selecţiei şi afişării rezultatelor".

Domnule Primar, s-a cerut una... şi dosarele au fost admise după altă cerinţă! Comisia de concurs nu a procedat corect!

Dovada: a se vedea formularea corectă pe posturi.gov.ro/post/sofer-si-bibliotecar-primaria-municipiului-moinesti/ din 23.12.2014 care precizează "1 an vechime în specialitate".

Această sesizare nu aşteaptă vreun răspuns, este de ajuns dacă dl. Primar o citeşte, fiind doar o formă de exprimare a nemulţumirii asupra activităţii Comisiei care a soluţionat dosarele după cerinţe care nu sunt aduse la cunoştinţa celor interesaţi, ceea ce este inadmisibil. Pentru veridicitate am ataşat anunţul de concurs.

Dumea Eduard

image
TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.