În perioada 5-6 iulie 2024, Municipiul Bacău găzduiește cea de-a patra ediție a "Galei Internaționale de Box", un eveniment dedicat boxului de amatori, la care vor participa loturile naționale ale României, Italiei și Egiptului.

Astfel, vineri, 5 iulie, începând cu ora 17:00, sunt instituite măsuri de ordine publică și restricții rutiere în zona centrală a orașului, cu ocazia desfășurării unei demonstrații și antrenamente ale sportivilor din cele trei echipe, în Piața Tricolorului.

Sâmbătă, 6 iulie, între orele 16:00 și 21:00, restricțiile rutiere se vor aplica în zona pontonului de pe Insula de Agrement, unde va avea loc gala propriu-zisă. Evenimentul va fi deschis de Ansamblul Profesionist Busuiocul, care va prezenta un program artistic.

Începând de vineri, 5 iulie, ora 16:00, accesul în parcarea publică de pe strada I. L. Caragiale nr. 2, la intrarea pe Insula de Agrement, este restricționat. Sâmbătă, 6 iulie, de la ora 09:00 până la ora 22:00, accesul vehiculelor va fi restricționat și pe aleea de acces dinspre strada I. L. Caragiale până la intrarea pe insulă.

Participanții și locuitorii sunt rugați să respecte indicațiile autorităților pentru a asigura desfășurarea în condiții optime a evenimentului sportiv.

(foto: imagine ilustrativă)

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, ne găsești și pe:

  și  Moinesteanul.ro pe Google News

 

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.