Singura competiție de viteză în coastă din zona Moldovei își serbează cea de-a V-a ediție în acest an și aduce împreună pasionații de motorsport și adrenalina pe Valea Uzului. Evenimentul se va desfășura în cadrul celei de-a cincea etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă și promite un spectacol de neuitat.

În perioada 26 -28 iulie 2024, Valea Uzului și orașul Dărmănești vor fi gazdele evenimentuluiși vor oferi împreună un traseu spectaculos pentru concurenți și o atmosferă electrizantă pentru spectatori. Motoarele turate și mașinile de curse vor aduce un plus de vibrație acestei regiuni pitorești, atrăgând atât piloți de renume, cât și numeroși fani ai motorsportului.

Competiția de viteză în coastă este o probă deosebită, care testează la maxim abilitățile piloților și performanțele mașinilor. Traseul sinuos și provocator de pe Valea Uzului oferă oportunități unice de a demonstra talentul și curajul celor care se vor înscrie în cursă.

Competiția din acest an promite să fie una dintre cele mai palpitante de până acum, cu numeroase surprize și momente de neuitat pentru toți cei prezenți. Așadar, urmează o competiție plină de adrenalină și pasiune pe Valea Uzului!

(foto: logo eveniment)

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, ne găsești și pe:

  și  Moinesteanul.ro pe Google News

 

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.