Spitalul "Prof. Dr. Eduard Apetrei" Buhuși, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Maior Constantin Ene" al judeţului Bacău și S.V.S.U. Buhuși, a organizat un exercițiu complex de evacuare la secția Psihiatrie Cronici.

Exercițiul a inclus simularea evacuării pacienților, întreruperea alimentării cu energie electrică și gaz metan, utilizarea stingătoarelor din dotare, precum și evacuarea bunurilor. Toate aceste operațiuni s-au desfășurat conform planului anual de pregătire a personalului în domeniul situațiilor de urgență și au decurs fără incidente, în conformitate cu concepția stabilită.

Scopul principal al acestei simulări a fost ca personalul medical și auxiliar să dobândească și să aplice cunoștințele necesare pentru a reacționa prompt și eficient în cazul unor situații reale de urgență, asigurând astfel siguranța și salvarea vieților omenești.

Prin organizarea acestui exercițiu, Spitalul "Prof. Dr. Eduard Apetrei" Buhuși își demonstrează angajamentul ferm față de siguranța pacienților și îmbunătățirea continuă a procedurilor de urgență.

(foto: Facebook Spitalul “Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși)

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, ne găsești și pe:

  și  Moinesteanul.ro pe Google News

 

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.