• Video:

Orașul Târgu Ocna se pregătește să găzduiască cel mai spectaculos eveniment auto al anului,„Auto Tuning Show”, care ajunge la a III-a ediție. Evenimentul se va desfășura în perioada 28-30 iunie 2024 în pitoreasca locație a Parcului Măgura.

Pasionații de mașini din întreaga țară sunt invitați să participe la acest eveniment deosebit, care promite să fie un adevărat paradis pentru iubitorii de autoturisme tunate și personalizate. Organizatorii au pregătit o expoziție impresionantă, cu peste 300 de mașini deosebite, fiecare vehicul fiind o capodoperă de inginerie și design.

Auto Tuning Show” nu este doar o expoziție de mașini, ci și o oportunitate pentru pasionați de a se întâlni, de a face schimb de idei și de a admira inovațiile și creativitatea din lumea tuningului auto. Evenimentul va include și demonstrații live, concursuri de tuning, dar și sesiuni de autografe cu piloți și personalități din industria auto.

Vizitatorii vor avea ocazia să exploreze standurile unor renumiți producători de piese și accesorii auto, precum și să participe la ateliere tematice unde vor putea învăța despre ultimele tendințe în personalizarea mașinilor. De asemenea, vor fi organizate tombole și concursuri cu premii atractive pentru participanți.

Parcul Măgura, cunoscut pentru frumusețea sa naturală și atmosfera relaxantă, se va transforma într-un veritabil festival al pasiunii auto, oferind participanților o experiență de neuitat într-un cadru de poveste.

(foto: imagine ilustrativă)

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, ne găsești și pe:

  și  Moinesteanul.ro pe Google News

 

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.