În urma unei intervenții desfășurate de, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Luizi Călugăra a fost depistat un caz alarmant de încălcare a legislației rutiere.

Un echipaj de poliție, în timp ce își desfășura atribuțiile specifice, a observat un vehicul de teren tip ATV circulând pe drumurile publice fără a avea montată plăcuța cu număr de înmatriculare sau înregistrare. Situația a devenit și mai gravă atunci când polițiștii au constatat că persoana care conducea ATV-ul era un localnic în vârstă de 41 de ani care nu avea dreptul de a conduce, acesta având permisul de conducere anulat.

Investigațiile ulterioare au scos la iveală și că vehiculul era neînmatriculat sau neînregistrat conform legii. Pentru a clarifica situația, bărbatul a fost supus unui test cu aparatul etilotest, rezultând o valoare alarmantă de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conștienți de gravitatea situației, polițiștii l-au condus pe șoferul în cauză la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni grave, printre care conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul având permisul de conducere anulat.

(foto: imagine ilustrativă)

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.