La data de 24 ianuarie 2024, un bărbat în vârstă de 34 de ani a  descoperit că autoturismul său personal și cel de serviciu, ambele parcate în apropierea unui imobil din orașul Buhuși, au fost vandalizate, cauciucurile fiind tăiate. Poliția a fost imediat informată, aceasta demarând imediat o investigație amplă pentru a identifica persoana sau persoanele responsabile.

Conform unui comunicat IPJ Bacău, în urma cercetărilor polițiștii au descoperit că nu doar mașinile bărbatului au fost vizate, ci și alte opt autovehicule din zonă au fost afectate de aceeași tactică de distrugere. Aceste incidente nu doar că au cauzat daune materiale, dar au și îngrijorat comunitatea locală cu privire la siguranța bunurilor personale.

Însă, după eforturi susținute și investigații amănunțite, polițiștii de investigații criminale din Buhuşi au reușit să identifice un suspect în acest caz. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani, rezident al localității, care este acum bănuit de comiterea acestor fapte de vandalizare.

În urma probatoriului, suspectul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și a fost plasat în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Autoritățile își continuă acum investigațiile pentru a aduce cazul la o soluție și pentru a se asigura că justiția este servită în mod corespunzător.

(foto: imagine ilustrativă)

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, ne găsești și pe:

  și  Moinesteanul.ro pe Google News

 

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.