Primăria orașului Târgu Ocna anunță că în data de 31 mai 2023 va organiza o licitație publică pentru închirierea unui spațiu comercial și a 5 loturi de teren de pe raza localității.

Conform anunțului este vorba despre licitația pentru:

  • închirieriea pe durata de 1 an, a unui spatiu în suprafaţa de 31 mp pentru comercializare produse alimentare si 84 mp terasa situat in imobilulul Centrului Balnear Parc Magura (piscina), având destinaţia – prestări servicii;
  • închirierea pe durata de 1 an, a unui numar de 5 loturi teren in suprafata de 12 mp/lot (4x3m) în vederea amplasarii unor chioscuri pentru comercializarea produselor alimentare şi nealimentare, situate in Parcul Măgura, având destinaţia – prestări servicii.

Documentația poate fi achiziționată de la sediul Primăriei orașului Târgu Ocna – Biroul Turism, iar contravaloarea acesteia este de 100 lei. Relaţii suplimentare se pot obţine de la același birou, la numărul de telefon 0234-344114-103 sau la e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

(foto: Facebook Primăria Orașului Târgu Ocna)

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.