În urma verificării stadiului lucrărilor de reabilitare a aducțiunii de apă brută Poiana Uzului - Cărăboaia, președintele CJ Bacău Valentin Ivancea, împreună cu prefectul județului Bacău Lucian Bogdanel și conducerea CRAB au constatat că au fost montați 2 km de conductă de fontă ductilă, cu diametrul de 800 mm, din lungimea totală de 9,5 km, înregistrându-se astfel un progres de 20%.

Acest contract are o valoare totală de 50 milioane lei și face parte din proiectul regional finanțat prin POIM. Aducțiunea nou executată & Stația Cărăboaia vor asigura alimentarea cu apă pentru 12 UAT-uri din județul Bacău, printre care municipiile Moineşti și Oneşti, oraşele Tg. Ocna și Dărmăneşti, precum şi cartiere din Comăneşti, care însumează un total peste 217.000 de băcăuani. 

Conform comunicatului, în momentul de față, operatorul are demarate lucrări de execuție la principalele conducte de aducțiune și monitorizează constant derularea investițiilor, astfel încât să fie respectate termenele asumate.

(foto: Facebook Valentin Ivancea)

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.