Sâmbătă, 25 martie 2023, începând cu ora 15:30, Protopopiatul Moinești în parteneriat cu Arhiepiscopia Romanului și Bacăului și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Ioachim, organizează la Comănești două evenimente de excepție.

Acestea vor debuta cu slujba Acatistului Bunei Vestiri la Parohia „Sfântul Spiridon” din Comănești, de unde se va pleca în marș spre Centrul de Agrement - Ionuț Iftimoaie din aceeași localitate. Este vorba despre „Marșul pentru viață”, ediția 2023, o manifestare simbolică cu scopul creșterii gradului de conștientizare a societății cu privire la umanitatea deplină a copiilor nenăscuți și la necesitatea de a sprijini femeile care se confruntă cu greutăți în perioada sarcinii, pentru ca ele să-și poată naște copiii cu încredere și în siguranță.

Începând cu ora 16:30, la Centrul de Agrement - „Ionuț Iftimoaie” din Comănești vă începe conferința „Ce fel de viață alegem?”, o discuție deschisă cu dou invitați speciali, Arhim Teofil Anăstăsoaie - Reprezentantul Patriarhiei Române la Locurile Sfinte și Maestrul Dan Puric.

Intrarea la eveniment este liberă.

(foto: Facebook Protoieria Moinești)

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.