3 tineri din medii defavorizate din județul Bacău se numără printre cei 45 de câștigători ai concursului de proiecte din cadrul celei de-a 8-a ediții a programului „Permis pentru viitor”, și obțin finanțare pentru a urma anul acesta cursurile școlii de șoferi pentru categoria B.

Lista beneficiarilor:

  1. Dragomir Adriana Anamaria, din Mărgineni, categorie permis: B;
  2. Gaman Alexandru-Gabriel, din Bacău, categorie permis: B;
  3. Stanciu Elena Manuela, din Valea Seacă, categorie permis: B;

Finanțarea oferită de MOL România acoperă costurile școlii de șoferi și cheltuielile adiacente.

Urmează să încheiem contracte pentru finanțarea beneficiarilor din acest an, care, la rândul lor, vor alege câte o școală de șoferi, și în termen de o lună de la încheierea contractelor se vor înscrie pentru începerea cursurilor. Stabilim de comun acord că în a doua parte a anului vor finaliza cursurile și se vor prezenta la examen. Vom anunța o nouă ediție a Programului la sfârșitul lunii noiembrie. Cei interesați se pot informa accesând website-ul Fundației Pentru Comunitate sau ne pot contacta telefonic”, a declarat András Imre, directorul executiv al Fundației Pentru Comunitate. 

(foto: imagine ilustrativă)

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.