Polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni şi 4 elevi aflaţi în stagiul de practică au organizat în ziua de 18 februarie 2023 o acţiune dedicată identificării şi sancţionării celor care nu respectă normele legale privind traficul rutier.

De asemenea, acțiunea a vizat prevenirea şi combaterea faptelor antisociale și asigurarea climatului de siguranţă stradală pe raza comunei Răcăciuni şi a posturilor de poliţie rurală arondate.

În cadrul acţiunii au fost angrenați poliţişti de la ordine publică și polițiști rutieri care au legitimat peste 200 de persoane, au controlat 197 de autovehicule și testat alcoolscopic peste 180 de conducători auto. În plus, au fost efectuate verificări și la 16 agenți economici.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 76 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 34.500 de lei, din care 25 conform Legii 61/1991. Ca măsură complementară, polițiștii au reținut 2 permise de conducere și au retras 6 certificate de înmatriculare.

(foto: imagine ilustrativă)

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.