Pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în cursul dimineții de duminică, pentru stingerea unui unui incendiu de la un adăpost de animale din comuna Balcani, satul Frumoasa.

Două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD s-au deplasat de urgență la locul indicat unde, la sosirea acestora, incendiul se manifesta generalizat la întreg adăpostul de animale, pe o suprafață de aproximativ 50 mp. Focul a ars suprafața menționată și a distrus bunuri depozitate în interiorul adăpostului. Din cercetările efectuate de pompierii militari, cauza probabilă de producere a incendiului este utilizarea focului deschis în spații închise.

În intervalul 17-20 februarie a.c., pompierii militari au răspuns unui număr de 67 solicitări primite pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112. Astfel, salvatorii din cadrul subunităților de intervenție din județ au intervenit în 50 de cazuri pentru acordarea ajutorului medical de urgență, în trei misiuni pentru asistența persoanelor, au lichidat cinci incendii și au gestionat alte nouă intervenții în sprijinul comunităților. 

(foto: imagine ilustrativă)

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.