Timp de trei zile, în perioada 16 - 18 decembrie 2022, polițiștii rutieri au acționat pe drumurile publice din județul Bacău pentru asigurarea siguranței traficului rutier.

Acțiunea a avut ca scop combaterea unora dintre principalele cauze generatoare de evenimente rutiere, respectiv, viteza neadaptată la condițiile de drum şi combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor auto.

Au fost aplicate 461 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 147.130 lei, dintre care 154 de sancţiuni aplicate celor care nu au respectat regimul legal de viteză, 32 sancțiuni pietonilor, 23 bicicliștilor și 195 pentru alte abateri la regimul rutier. De asemenea, au mai fost reţinute 57 de permise de conducere, dintre care 6 pentru alcool și 32 pentru viteză, şi au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

Trebuie precizat că polițiștii sunt permanent activi și acționează zilnic, atât pentru monitorizarea traficului rutier, cât și pentru prevenirea accidentelor de circulație.

Moinesteanul.ro

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, ne găsești și pe:

  și  Moinesteanul.ro pe Google News

 

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.