20 martie 2020

 • 1380 persoane sunt monitorizate la domiciliu de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Bacău
 • 113 persoane sunt în carantină în spaţiile special amenajate
 • 2 cazuri confirmate

Informații detaliate despre situația infectărilor cu coronavirus la nivelul întregii țări sunt disponibile pe o hartă interactivă pusă la dispoziție de INSP și care poate fi accesată AICI.

Pentru evitarea aglomerărilor la camerele de gardă și unitățile de primiri urgențe din spitale se recomandă cetățenilor care suspectează infectarea cu noul coronavirus, să contacteze cu prioritate, telefonic, medicul de familie. O eventuală prelevare de probe va fi efectuată la domiciliul persoanei, sub coordonarea direcțiilor de sănătate publică.


17 martie 2020

 • 503 persoane sunt monitorizate la domiciliu de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Bacău
 • 98 persoane sunt în carantină în spaţiile special amenajate
 • 1 caz confirmat

13 martie 2020

 • 651 persoane sunt monitorizate la domiciliu de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Bacău
 • 68 persoane sunt în carantină în spaţiile special amenajate

12 martie 2020

 • 593 persoane sunt monitorizate la domiciliu de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Bacău
 • 55 persoane au fost testate (10 cazuri care prezentau simptome şi 45 persoane carantinate)
 • 5 persoane au rezultate de laborator negative pentru COVID-19, restul sunt în lucru
 • 45 persoane sunt în carantină în spaţiile special amenajate

Informații detaliate despre situația infectărilor cu coronavirus la nivelul întregii țări sunt disponibile pe o hartă interactivă pusă la dispoziție de INSP și care poate fi accesată AICI.


11 martie 2020

Conform comunicatului de presă prezentat astăzi 11 martie 2020, la nivelul judeţului Bacău sunt monitorizate la domiciliu 562 persoane de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Bacău, iar 4 persoane sunt aflate în carantină în spaţiile special amenajate.

Până la data 11 martie 2020 au fost testate 11 persoane (7 cazuri care prezentau simptome şi 4 persoane carantinate). Rezultatele investigaţiei de laborator pentru 4 persoane sunt negative pentru COVID-19, restul fiind în lucru.

La nivelul Institutului Național de Sănătate Publică din subordinea Ministerului Sănătății a fost operaționalizată linia TELVERDE: 0800.800.358, destinată persoanelor care doresc informații legate de prevenirea infectării cu virusul COVID–19 (coronavirus). Aceasta are program de functionare permanent, la ea putând fi solicitate informații despre modul în care se manifestă virusul, modalități de prevenire a îmbolnăvirii și alte detalii legate de conduita preventivă. Cetatenii trebuie să apeleze numărul unic de urgență 112 doar pentru situații de urgență, iar pentru solicitarea de informații să apeleze linia TELVERDE.

Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.