Accident Helegiu - jud. Bacău
(sursă foto: Facebook - ISU Bacău)
Regionale

Trei autovehicule au fost implicate astăzi (07 iulie 2016) într-un accident rutier produs pe raza localității Helegiu în urma căruia o persoana a decedat si alte două sunt rănite.

La faţa locului s-au deplasat în regim de urgență 13 pompieri militari cu două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare grea, precum şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă din cadrul Detaşamentelor de Pompieri Bacău şi Oneşti.

Nu în ultimul rând, la locul producerii evenimentului rutier au ajuns şi trei ambulanţe din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău.

În accident au fost implicate o autocisternă încărcată cu bitum, o autoutilitară izotermă încărcată cu produse lactate şi un autoturism. Șoferul autoturismului, a decedat în urma impactului şi a necesitat operaţiuni de descarcerare pentru degajarea sa. Celelalte două persoane rănite – o pasageră din autoturism şi şoferul autoutilitarei izoterme – au fost preluate şi transportate de către echipajele SAJ la Spitalul Municipal Oneşti.

Circulaţia pe drumul naţional DN 11 nu a fost blocată, autovehiculele implicate în evenimentul rutier aflându-se înafara părţii carosabile.

Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.