PompieriIn dimineata zilei de miercuri, 25 februarie 2015, o autospeciala din cadrul Detasamentului de Pompieri Moinesti si doua autospeciale de interventie incadrate cu 10 salvatori din cadrul Garzii de Interventie Comanesti s-au deplasat in satul Prelunci, comuna Agas, pentru a neutraliza un indendiu izbucnic in gospodaria unei femei in varsta de 71 de ani.

Incendiul a fost lichidat in jurul orei 08:00 dupa mai multe ore de lupta cu flacarile, acestea extinzandu-se si catre anexele unor vecini.

Concret, incendiul a mistuit in curtea femeii circa 60 mp din anexa cu destinatia camera de locuit, 25 mp din anexa cu destinatia bucatarie de vara si alti 25 mp din anexa cu destinatia adapost de animale. Au mai ars 120 mp din acoperişul unei anexe cu destinatia camera de locuit si magazie, 30 mp din anexa cu destinatia magazie si 20 mp din magazia de lemn si lemnele de foc depozitate din curtea unui vecin, in timp ce alti 30 mp din acoperisul unui adapost de animale din curtea altui vecin s-au facut de asemenea scrum.

La locul intervenţiei s-a deplasat si un echipaj SMURD care a acordat asistenta medicala unei femei in varsta de 58 de ani, ce a suferit un atac de panica, aceasta fiind ulterior transportata la Spitalul Orasenesc Comanesti.

Moinesteanul.ro

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, ne găsești și pe:

  și  Moinesteanul.ro pe Google News

 

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.