Ajutoare Crucea Rosie - BacauMai multe persoane si familii  aflate in dificultate au primit din partea Crucii Rosii Bacau mere donate de catre firma SC LUC’S IMPEX SRL Itesti. Actiunea a fost realizată cu ajutorul firmei donatoare care a pus la dispozitia beneficiarilor aproximativ 300 de tone de mere de cea mai buna calitate.

Astfel, o gama variata de soiuri – Jonathan, Starkinson sau Golden – ajung la pacientii spitalelor din municipiul Bacau, din orașele Buhusi, Onesti si Comanesti, la persoanele varstnice din Caminul de Batrani Bacau si la copiii din cadrul caselor familiale SOS Satele Copiilor – Programul Hemeius.

Alti beneficiari au fost: Centrul pentru persoane cu dizabilitati din Comanesti, Manastirea Cucova, dar si persoanele aflate in evidentele Directiilor de Asistenta Sociala din Onesti, Comanesti, Moinesti, Slanic Moldova, Targu Ocna, Colonesti, Rachitoasa, Traian, Podul Turcului, Garleni, Secuieni, Filipeni si Filipesti.

Si persoanele varstnice sau familiile nevoiase cu mulți copii aflate in evidența Crucii Rosii Bacau, au primit mere. Crucea Rosie multumeste firmei SC LUC’S IMPEX SRL Itesti pentru donatia generoasa.

Moinesteanul.ro

 

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.