PolitiaIn dimineata zilei de 04 aprilie 2014, in jurul orei 04:30, un autoturism condus de un tanar de 25 de ani aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a fost implicat intr-un accident pe strada Unirii din Comanesti, in urma caruia a rezultat vatamarea corporala a soferului si a altor doi pasageri aflati in autoturism.

Conform cercetarilor efectuate de politisti, s-a stabilit ca soferul a pierdut controlul autovehicolului, a intrat in coliziune cu un autoturism stationat regulamentar inafara carosabilului si si-a continuat deplasarea inca 20 de metri dupa care s-a izbit de un stalp de iluminat public.

In urma impactului, atat soferul cat si ceilalti doi tineri de 25 si 23 de ani din localitate aflati in autoturism au suferit vatamari corporale si au fost transportati de Spitalul Comanesti unde au primit ingrijiri medicale.

Pentru ca in urma testului cu aparatul etilotest a soferului a fost obtinut un rezultat de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat, politistii i-au intocmit acestuia un dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, precum si pentru infractiunea de vatamare corporala din culpa.

Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.