(foto: Mediafax)Fostul premier Adrian Nastase, condamnat miercuri definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, a incercat sa se impuste in momentul in care doi reprezentanti ai Politiei au venit pentru a-l ridica de la resedinta sa din strada Zambaccian.

Parchetul General a anuntat ca a deschis o investigatie legata de tentativa de suicid: "Se pare ca Nastase Adrian ar fi incercat sa se sinucida. S-a deschis un dosar penal. Au fost ridicate mai multe obiecte printre care un revolver si un proiectil. Arma era detinuta in mod legal", a declarat procurorul Valentin Horia Selaru.

Potrivit Mediafax, Nastase le-ar fi cerut voie politistilor ce urmau sa-l insoteasca la inchisoare sa-si ia citeva carti. In acel moment a incercat sa se impuste, dar politistii l-ar fi impiedicat.

Nastase a fost dus cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta si internat la Terapie Intensiva. Fostul premier a fost stabilizat, air cardiologul Serban Bradisteanu, venit special la spital pentru acest caz, a anuntat ca Nastase, care e "diabetic, cardiac si hipertensiv", va fi operat in cursul diminetii.

Doctorul Ioan Lascar a declarat in jurul orei 07:30: "Adrian Nastase este intr-o stare stabila. Nu doresc sa fac alte declaratii pentru ca aceasta este relatia medic-pacient si in plus familia si-a exprimat dorinta de a nu face publice anumite detalii."

Sursa: Hotnews

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.