În cazul în care ești familiarizat deja cu versiunea web a site-ului Ghișeul.ro, cu siguranță te vei bucura să afli că acum există și o aplicație similară prin care taxele, impozitele și eventual amenzile se pot achita direct de pe un smartphone cu sistem de operare Android sau iOS.

Lansarea aplicației a fost marcată printr-o conferință de presă la Ministerul Digitalizării unde Ministrul Sebastian Burduja a declarat: „Pot să spun că am testat-o și eu personal, și domnul președinte și domnul vicepreședinte, lucrurile au mers fără greș, mi-am plătit și taxele și impozitele locale. După cum știți, cei care și le plătesc în primul trimestru beneficiază de acea bonificație de 10%, deci cred că este un timing bun pentru lansarea acestei aplicații și încurajăm cît mai mulți români să-și plătească taxele și impozitele locale.

Prin aplicația Ghiseul.ro se pot achita online impozite şi taxe stabilite de instituţiile publice înrolate în sistem precum si amenzi contravenţionale cu deducerile aferente plăţii în 15 zile calendaristice. Deasemenea pot fi efectuate plăţi aferente prestării oricărui serviciu public, inclusiv oricărui serviciu comunitar de utilitate publică, precum şi orice plăţi aflate în legătură, directă sau indirectă, cu prestarea respectivului serviciu public. Pentru oricare dintre aceste plăți nu sunt percepute comisioane suplimentare!

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată folosind următoarele link-uri:

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.