Cea de-a cincea editie a Raliului Moldovei Moinesti 2015 a ajuns la final, podiumul din acest an fiind impartit de G.Szabo - K.Borbely (Mitsubishi Lancer Evo IX) - locul I, Keleti Edwin - Csomortáni Botond (Ford Fiesta R5) - locul II si Girtofan Dan - Mirza Tudor (Škoda Fabia S2000) pe locul al III-lea.

Multumim organizatorilor pentru efortul depus, mai ales autoritatilor locale care au aratat o deschidere deosebita pentru acest sport. Ne bucuram foarte mult ca la etapa asta ne-a iesit tot, pornind de la setari si pana la strategia de cauciucuri. In cea de-a doua zi a Raliului Moldovei Moinesti am avut unele probleme cu alimentarea cu benzina insa cand am ajuns in finishul probei am constatat ca nu am pierdut asa mult timp. Ne bucuram foarte mult pentru acest raliu mai ales pentru victorie.

a declarat Gergo Szabo, la conferinta de presa de la finalul Raliului Moldovei Moinesti.

Chiar daca se obisnuieste sa se ridice osanale la astfel de conferinte, rog autoritatile locale sa ma creada ca sincer apreciez foarte mult deschiderea acestei zone pentru un asemenea eveniment si sunt fericit ca am reusit sa cunosc mai multe despre zona Moinestiului. A fost un raliu frumos, cu probe extrem de tehnice si barbatesti si am sperat foarte mult sa obtinem o victorie aici. Am atacat de la inceput dar am avut o groaza de probleme tehnice astfel ca locul doi este tot ce am putut obtine. Ii felicit pe colegii mei Gergo Szabo si Karoly Borbely pentru victorie, mai ales ca si echipa noastra BCR Leasing Rally Team s-a clasat pe locul intai.

a spus Edwin Keleti la finalul competitiei.

Raliul a fost unul foarte frumos si foarte bine organizat si vreau sa-i felicit pentru acest lucru atat pe organizatori cat si pe autoritatile locale. Se vede ca sporturile cu motor incep sa fie apreciate si in aceasta zona. Este un raliu care te solicita la maxim ca si pilot dar si ca material de concurs. Pentru a doua zi am folosit cam multe cauciucuri dar aceasta este frumusetea acestui sport. Inchei prin a multumi celor de la Dolce Sport si TVR care s-au inhamat sa transmita live o proba speciala de macadam.

a mai adaugat si Dan Girtofan, ocupantul locului trei in clasamentul general al Raliului.

Moinesteanul.ro

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, ne găsești și pe:

  și  Moinesteanul.ro pe Google News

 

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.