Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si SportuluiUn proiect al Ministerului Educatiei denumit "Reforma educatiei timpurii in Romania" include 180 de obiective investitionale de reabilitare si dotare cu mobilier a gradinitelor defavorizate precum si constructia si utilarea de gradinite noi in mai multe locatii.

Printre acestea se regasesc si proiectele de constructie a patru gradinite noi in judetul Bacau, cate una in fiecare din localitatile Moinesti, Darmanesti, Palanca si Urechesti.

Finantarea acestor obiective de investitii se va face din imprumutul acordat de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, de la bugetele locale, precum si din alte surse legal constituite, conform programelor de investitii publice aprobate potrivit legii.

Potrivit caracteristicilor tehnice enuntate in proiectul de hotarare, la Moinesti si Darmanesti este vorba de gradinite cu program normal cu patru grupe, in timp ce la Palanca si Urechesti vor fi construite gradinite cu doar trei grupe si program normal.

Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.