Lucrările la șantierul noului Stadion Municipal din Moinești au fost finalizate cu succes, marcând o nouă realizare importantă pentru comunitatea locală. Recepția lucrărilor a avut loc recent, confirmând finalizarea unui proiect impresionant, finanțat de Compania Națională de Investiții cu o sumă de 6,4 milioane de lei.

Noul stadion, construit la standarde europene, se întinde pe o suprafață totală de 33.267 metri pătrați și include facilități de ultimă generație pentru sportivi și public. Caracteristicile principale ale stadionului sunt:

  • Teren de gazon artificial de 8.833 mp, ideal pentru diverse competiții sportive;
  • Teren multifuncțional acoperit cu tartan de 1.100 mp, potrivit pentru o gamă largă de activități;
  • Parcări amenajate pe o suprafață de 1.350 mp, ce asigură acces facil pentru spectatori și vizitatori;
  • Vestiare și spații tehnice cu o suprafață desfășurată de 520 mp, echipate pentru a satisface nevoile sportivilor;
  • Tribună cu circa 500 de locuri ce oferă condiții excelente pentru suporteri;
  • Spații verzi de peste 23.700 mp ce contribuie la un mediu plăcut și relaxant;

Galerie foto:

Constructorul este unul foarte serios, am avut o foarte bună colaborare atât cu el, cât și cu reprezentanții Companiei Naționale de Investiții. S-a lucrat într-un ritm susținut – avem certitudinea că acest obiectiv este unul de calitate și contribuie în mod esențial la derularea în condiții excelente a viitorului program de pregătire pentru sportivii celor opt secții sportive de la CSM Moinești. Cetățenii municipiului și toți copiii moineșteni vor avea acces la o bază sportivă modernă, elegantă, cu toate dotările necesare – un motiv în plus pentru a face sport și a avea o viață echilibrată! Este o realizare minunată pentru comunitatea noastră!” a declarat Valentin Vieru, primarul municipiului Moinești.

(fotografii: Facebook Municipiul Moinesti Oficial)

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, ne găsești și pe:

  și  Moinesteanul.ro pe Google News

 

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.