Într-o zi plină de inovație și spirit antreprenorial, data de 22 aprilie 2024 a fost marcată de etapa regională a competiției Business Plan, organizată de către CNDIPT și Inspectoratul Școlar Județean Iași, și găzduită de Colegiul Economic Virgil Madgearu din Iași.

Echipa din Bacău, reprezentată de către elevii clasei a XI-a E de la Colegiul Tehnic "Grigore Cobălcescu" Moinești, sub îndrumarea dnei profesoare Mihaela Moisă, și-a demonstrat talentul și dedicarea în cadrul competiției. Elevele Prisecaru Denisa Petronela, Țubucan Denisa și Găman Daniela au impresionat juriul și au fost recompensate cu Premiul III pentru prezentarea din cadrul concursului.

Proiectul lor, susținut cu pasiune și implicare, a fost recunoscut și apreciat de către juriu. Sub denumirea „F.E PETRO BEAUTY S.R.L”, echipa a prezentat un plan de afaceri solid și inovator, care a captat atenția tuturor celor prezenți în sală.

Felicitări tuturor celor implicați pentru succesul remarcabil, acesta reprezentând nu doar o sursă de inspirație pentru colegii, ci și un exemplu al potențialului extraordinar al tinerilor din învățământul moineștean.

(foto: Facebook Colegiul Tehnic "Grigore Cobălcescu" Moinești)

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.