Liceul Teoretic „Spiru Haret” din Municipiul Moinești anunța organizarea unui concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post contractual de execuție cu normă întreagă.

Denumirea postului este de Administrator de Patrimoniu, termenul limită pentru depunerea dosarelor de candidatură fiind data de 12.03.2024, ora 15:00. Dosarele se vor depune la secretariatul instituției din strada Vasile Alecsandri, nr.10.

Condițiile specifice de participare la concurs:

  • Studii superioare;
  • Vechimea în specialitate - nu este necesară;
  • Alte condiții: experiență în domeniul administrativ constituie un avantaj, cunoștințe digitate (Word, Excel, Outlook, programe de contabilitate, etc), cunoștințe de accesare platformă Sicap și altele asemenea, disponibilitate la program de lucru flexibil și prelungit, cunoștințe în domeniul SSM și PSI, abilități de comunicare și relaționare, spirit organizatoric, posesor permis de conducere categoria B, capacități de gestionare a timpului și priorităților, cunoștințe de legislație specifică locului de muncă, domiciliul stabil în România;

Pentru mai multe detalii și/sau bibliografie accesați anunțul oficial.

(foto: imagine ilustrativă)

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.