Eleva Marian Alexandra-Maria din Moinești, a obținut Premiul Mențiune la Concursul Național Transcurricular de Lectură și Interpretare "Ionel Teodoreanu", desfășurat în Iași în intervalul 4 - 7 mai 2023.

Inițiat în 2005 de Colegiul Național „Costache Negruzzi” Iași și de Inspectoratul Școlar Județean Iași, sub egida Ministerului Educației, Concursul Național Transcurricular de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu” și-a câștigat în timp notorietatea prin formatul unic de abordare a fenomenului artistic în complexitatea sa, cu forme de manifestare în literatură, artă dramatică, artă plastică și cinematografie, reunind la ediția a XVII-a din 2023, peste 200 de elevi și 100 de profesori veniți din toate județele țării și din municipiul București.

Participarea la concursul transcurricular “Ionel Teodoreanu” a fost ceva nou, spontan și cu totul neașteptat, însă am avut parte de o experiență minunată. Acest concurs unic, ce se bazează pe creativitate și gândire liberă, mi-a antrenat cunoștințele din mai multe domenii, întrucât îmbină literatura și multe alte arte, făcându-mă să ies din zona mea de confort.” a povestit Alexandra-Maria

Coordonată de profesoara Turcu Marta de la Școala Gimnazială „Ștefan Luchian” din Moinești, Alexandra-Maria s-a bucurat de o susținere deosebită și a mulțumit celei care a descoperit talentul ei: „...trebuie să îi mulțumesc doamnei mele profesoare, Turcu Marta, căci fără sprijinul și indicațiile dumneaei, nu aș fi reușit să obțin acest rezultat frumos.

(foto: Facebook Școala Gimnazială „Ștefan Luchian” Moinești)

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.