Două cadre didactice din cadrul Liceului Teoretic „Spiru Haret” din Moinești instruite și certificate ECDL (European Computer Driving License) 3D Printing, vor pregăti în cadrul proiectului 3DUTECH - Modelează viitorul. Printează-l în 3D! 20 de elevi pentru a obține gratuit această certificare recunoscută internațional.

Certificarea ECDL 3D Printing acoperă o gamă largă de competențe necesare pentru a utiliza tehnologia de imprimare 3D, inclusiv cunoștințe tehnice și practici de lucru sigure. Certificarea este utilă pentru persoanele care doresc să își dezvolte abilitățile în domeniul fabricației digitale, prototipizării și designului 3D.

Importanța certificării ECDL 3D Printing în viitor este legată de creșterea utilizării tehnologiei de imprimare 3D în diverse domenii, cum ar fi medicina, arhitectura, ingineria, industria alimentară și producția de bunuri de larg consum. De asemenea, creșterea popularității imprimării 3D ar putea duce la o cerere mai mare pentru persoane calificate în utilizarea acestei tehnologii.

Conform conducerii instituției de învățământ, proiectul are ca scop încurajarea spiritului competițional al elevilor și crearea unei comunități extinse de practică în domeniul imprimării 3D.

Astfel, elevii de la profilurile Matematică - Informatică sau Științe ale naturii care sunt interesați de această oportunitate, sunt invitați să-și depună dosarele de candidatură cu următoarele documente necesare pentru înscriere:

  • Dovadă înscriere în programul ECDL;
  • CV;
  • Scrisoare de intenție;
  • Copie CI;
  • Cerere;

Termenul de depunere a dosarelor este 27 martie 2023, orele 13:00 - 14:00.

(foto: imagine ilustrativă)

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.