După ce cu o zi înainte Compania Regională de Apă Bacău anunța că mai multe localități vor ramâne temporar fără apă potabilă și că în Municipiul Moinești programul va reveni la normal după ora 21:00, se pare că astăzi a apărut o nouă avarie, deci un nou program restricționat de alimentare.

Din acest motiv, si astăzi 12 martie 2023, apa va fi furnizată în Moinești doar în intervalele orare 08:00 - 10:00 și 18:00 - 21:00.

Știrea inițială:

Compania Regională de Apă Bacău anunță că o nouă avarie pe conducta de aducțiune apă Valea Uzului - Stația de Tratare Cărăboaia va duce inevitabil la înreruperi ale furnizării apei potabile în mai multe localități alimentate prin acest tronson.

Astfel, întreruperile vor avea loc în curzul zilei de sâmbătă 11 martie, începând cu ora 09:00. De aceste întreruperi vor fi afectați consumatorii din Municipiul Moinești, Municipiul Onești, orașele Târgu-Ocna și Dărmănești, comunele Poduri, Dofteana, Târgu-Trotuș, Cașin și Pârgărești.

Pentru Municipiul Moinești alimentarea cu apă se va face între orele 16:00 și 21:00, ora 21:00 fiind de altfel și ora estimată pentru finalizarea lucrărilor. Reluarea furnizării apei se va face treptat, până vor fi atinși parametrii normali de debit și presiune.

(foto: imagine ilustrativă)

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.