În perioada 4-5 martie 2023, Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoşani a găzduit Campionatul Național de Qwan Ki Do (thao quyen - tehnică individuală şi thao quyen sincron) destinat categoriilor „copii – vârsta 4-8 ani”, „juniori mici – vârsta 9-12 ani” şi „juniori II – vârsta13-15 ani.

Clubul CSM Moinesti a obținut un total de 16 medalii, performanța de excepție a echipei fiind cu atât mai notabilă cu cât a fost obținută în fața unor concurenți puternici din toată țara. Deși competiția a fost puternică, echipa de la CSM Moinești s-a remarcat prin perseverență, determinare și talent.

Campionatul Național de Qwan Ki Do este un eveniment important în calendarul sportivilor din România, iar competiția este una dintre cele mai așteptate și râvnite. Anul acesta, la Botoşani au fost prezenți un număr de 753 de sportivi (345 la probele feminine şi 408 la cele masculine), proveniţi de la 28 de cluburi de profil din 10 județe.

(foto: Facbook Alex Creangă)

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.