Conform unui comunicat de presă, Unitatea Administrativ Teritorială a Municipiului Moinești, în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Dotarea elevilor din Municipiul Moinești cu tablete școlare pentru desfășurarea în bune condiții a activităților didactice în contextul pandemiei de Covid-19”.

lnițierea și derularea acestui proiect au avut loc în contextul generat de pandemia de COVID-19, context care a reprezentat o urgență în materie de sănătate publică pentru toate statele lumii.

Obiectivul general al proiectului a fost creșterea accesului la învățământul on-line pentru un număr de 1450 elevi, precum și dezvoltarea și adaptarea activităților didactice din cadrul celor 6 unități de învățământ preuniversi­tar din Municipiul Moinești, pentru o perioadă de 16 luni.

Rezultatele obtinute au fost:

  • s-au achiziționat și distribuit tablete școlare pentru elevi, precum și echipamente IT destinate cadrelor didactice și dotării claselor (laptopuri, tablete grafice, sisteme desktop + monitor, camere web tip confer­ință, proiectoare, ecrane proiecție tip perete, table interactive, sisteme all in-one, sisteme management dispozitive, routere wireless);
  • au fost create rețele informale;
  • au fost elaborate documente, materiale, rapoarte ale proiectului;

Valoarea totală a proiectului a fost de 3.405.710,36 lei.

(foto: imagine ilustrativă)

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.