Chiar dacă unele primării și-au etapizat începerea încasărilor de taxe și impozite pentru anul 2023, achitarea acestora online este posibilă începând cu 03 ianuarie, contribuabilii fiind sfătuiți să folosească această metodă dacă vor să evite deplasările și statul la cozi.

Așa cum s-a întamplat și în anii anteriori, pentru plata integrală a contribuțiilor până la 31 martie 2023, cetățenii se pot bucura de o reducere de 10% a valorii acestora. Pentru a se evita supraaglomerarea ghișeelor, autoritățile recomandă și folosirea plăților online, o modalitate mult mai comodă și sigură de a scăpa de timpii petrecuți la cozi.

Deși unele primării și-au dezvoltat propriile aplicații online de plată a taxelor și impozitelor, cea mai populară variantă rămâne cea oferită de Ghiseul.ro, un portal dedicat ce permite utilizatorilor să-și achite datoriile către stat din confortul propriei locuințe sau de oriunde altundeva. Acest lucru este posibil după crearea unui cont de utilizator, cont ce poate fi generat atât direct pe platformă, cât și de instituția publică către care există obligațiile de plată.

Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.