Armă confiscată de poliție
Armă confiscată de poliție
Locale

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Bacău au efectuat pe 17 noiembrie o percheziţie domiciliară pe raza comunei Zemeş, ocazie cu care, la locuinţa unui bărbat de 64 ani, au fost identificate ca fiind deţinute ilegal, o puşcă de vânătoare confecţionată artizanal şi 12 cartuşe de vânătoare.

Bunurile identificate au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor, iar bărbatului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

În aceeași zi, poliţiştii au organizat o acţiune si pe raza comunei Dofteana, ocazie cu care au depistat în flagrant un tânăr de 24 ani din localitate, care avea asupra sa o armă neletală supusă autorizării, deţinută ilegal. Și în această cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

Moinesteanul.ro

 

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.