Deseuri Moinesti
Moineștenii au rămas (din nou) fără serviciul de salubritate
Locale

Primăria Municipiului Moinești a anunțat că începând din 25 ianuarie 2019, operatorul regional de salubritate Romprest SA, nu va mai ridica gunoiul din localitățile județului Bacău și, implicit, nici din orașul Moinești.

Motivația acestei situații este legată de faptul că atât Romprest SA, cât și compania ECO Sud SA (administratorul Depozitului Regional de Colectare a Deșeurilor Menajere Bacău și a Stației de Sortare Moinești) au de încasat sume restante de la toate primăriile din județ. Sumele restante sunt calculate ca diferența dintre numărul locuitorilor după ultimul recensământ și populația stabilă aflată efectiv la domiciliu și căreia i s-a prestat acest serviciu.

UAT Moinești mai precizează faptul că a achitat la zi cotravaloarea serviciilor prestate populației prezente efectiv la domiciliu, dar că pentru diferențele considerate restanțe s-a adresat instanțelor judecătorești și este acum în așteptarea pronunțării acestora.

Moinesteanul.ro

 

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, ne găsești și pe:

  și  Moinesteanul.ro pe Google News

 

Formular pentru angajatori
 
Back to Top

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.