Viorel Ilie, primarul ales al Municipiului Moinești a candidat la alegerile de pe 11 decembrie pentru un post de senator în Senatul României, funcție care i-a fost validată oficial de către Biroul Electoral Județean Bacău.

Edilul a candidat pe listele ALDE (Alianța Liberalilor și Democraților) și va ocupa unul din cele 9 locuri de senatori ce revin acestei formațiuni politice la nivel național.

În aceste condiții, la Moinești vor fi organizate alegeri anticipate pentru desemnarea unui nou primar, iar până atunci atribuțiile acestuia vor fi preluate de viceprimarul Valentin Vieru.

Într-o declarație preluată de Deșteptarea, Viorel Ilie afirmă că “Eu cred că o mare parte dintre moineșteni au înțeles că avem nevoie de un alt fel de sprijin, la un nivel mai înalt, pentru proiectele importante cum sunt cele privind statutul de stațiune turistică și bază de tratament, dar și pentru finalizarea altor proiecte pe care le-am început.” 

Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.