OMV Petrom lansează cea de-a doua ediție a programului “Școala Petroliștilor” și înființează trei noi clase cu specializările Operator sonde și Operator la extracția, transportarea, tratarea și distribuția gazelor în trei licee partenere: Liceul Tehnologic “Astra Pitești”, Colegiul Tehnic “Grigore Cobălcescu” Moinești și Liceul Tehnologic “Voievodul Mircea” Târgoviște.

În total, în anul școlar 2016-2017 sunt disponibile 84 de locuri pentru viitorii meseriași în clasele susținute de OMV Petrom.

Elevii interesați se pot înscrie până la data de 21 iunie, iar cei admiși vor urma trei ani de studiu. În tot acest timp vor beneficia atât de pregătire profesională în domeniul ales, cât și de stagii de practică în cadrul companiei OMV Petrom. Cei care finalizează cu succes cursurile vor dobândi o calificare profesională recunoscută la nivel European.

În „Școala Petroliștilor” se poate înscrie orice elev care va absolvi sau care a absolvit deja clasa a VIII-a și care nu va împlini vârsta de 18 ani până la data de 1 septembrie 2016. Mai mult, dincolo de bursa în valoare de 200 de lei acordată de statul român, elevii vor mai primi și o bursă adițională acordată de OMV Petrom, de până la 700 de lei pe lună, în funcție de performanțele atinse.

„Școala Petroliștilor” face parte din proiectul România Meseriașă, prin care OMV Petrom susține educația profesională din România.

Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.