Polițiștii moineșteni au depistat un tânăr de 19 ani din comuna Măgirești pentru care există suspiciunea că într-o săptămână ar fi sustras din 9 autoturisme bani și bunuri în valoare de peste 13.000 de lei.

Ca urmare a mai multor investigații tânărul a fost reținut de polițiștii de investigații criminale la data de 29 februarie 2016 și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetările efectuate a rezultat că acesta a profitat de neglijența proprietarilor de autoturisme care au lăsat la vedere bunuri de valoare și, prin spargerea geamurilor de la 9 autovehicule parcate în municipiul Moinești, ar fi sustras din acestea bani și bunuri în valoare totală de 13.150 de lei. Din fericire, mai multe bunuri și sume de bani în valoare totală de 10.000 lei au fost recuperate. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului.

Poliţia recomandă proprietarilor de autoturisme să nu lase în interiorul maşinii, nici pentru câteva minute, bani, telefoane mobile, aparatură electronică, genţi sau alte bagaje ce pot ispiti infractorii.

Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.