Miercuri 16 Decembrie 2015, începând cu ora 10:00, În sala de conferință a Pensiunii MARIO situată pe str. Albotești nr.1 din Moinești, are loc ”Bursa locurilor de muncă”, un eveniment organizat în cadrul proiectului ”Alături de tine schimbăm piața muncii - măsuri active de ocupare a șomerilor din mediul rural”.

Obiectivul acțiunii constă în creșterea și îmbunătățirea șanselor șomerilor din mediul rural de a ocupa un loc pe piața forței de muncă prin întâlnirea directă față în față a cererii cu oferta locurilor de muncă.

La eveniment vor lua parte și membri ai grupului țintă al proiectului, respectiv minimum 75 de șomeri și șomeri de lungă durată din mediul rural cu domiciului în regiunea Nord Est.

Acțiunile desfășurate pentru grupul țintă al proiectului au fost: consiliere și orientare profesională, cursuri de inițiere în domeniul TIC și Dezvoltării competențelor antreprenoriale, cursuri de calificare nivel I în meseriile de Lucrător în comerț. Organizatorii menționează și faptul că rata de promovabilitate a grupului țintă la programele de formare profesională a fost de peste 95%.

”Bursa locurilor de muncă” este un eveniment organizat de Asociația “Centrul de Resurse pentru Dezvoltarea Familiei” împreună cu partenerii săi SC Green Team Actual SRL, Asociația pentru Formare Profesională Continuă și Protecția Patrimoniului - FPCPP și SC Event Care SRL.

Moinesteanul.ro

TPL_BACKTOTOP

Folosim cookie-urile pentru a îmbunătăți experiența dvs. pe acest site. Folosiți butonul pentru a vă exprima acordul privind folosirea acestora.